Teknoloji

Haftanın Öne Çıkanları: Spider-Man 2 Yayınlandı, Silent Hill’den Esinlenen Oyun ve Daha Fazlası

 
Her hafta olduğu gibi bu hafta da sizler için değerli haberleri derledik ve burada önemli noktalara değinmek istiyoruz. Geçtiğimiz hafta başlattığımız bu seriyle bu haftanın önemli haberlerine göz atmaya ve bu haberin öne çıkanlarına göz atmaya çalışıyoruz. Burada ilginizi çeken haberleri doğrudan atlayıp okuyabilirsiniz.
 
Bu bölümde haberin kısa bir özetini vermek ve kendi yorumlarımı da eklemek istiyorum. Elbette bu haberlerle ilgili kendi yorumlarınızı yorum kısmında belirtebilir, görüşlerinizi dilediğiniz gibi ifade edebilirsiniz. Bu şekilde arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Şimdi bu haftanın öne çıkan haberlerine ve bu haberlerin detaylarına geçelim;
 
Not:Yarın için başka bir bahis daha olacak.
  
Silent Hill’den Esinlenen Yeni Bir Oyun Geliyor: Hollowbody
 
 
 
Bu haftanın öne çıkan haberlerinden ilki benim için de önemli olan yeni bir oyun duyurusu. Elbette bu oyun geçen hafta duyurulmuştu ama ben bu hafta da dahil etmek istedim. Oyuncuların hayranlık duyduğu ve sevdiği korku serisi Silent Hill’den ilham alan yeni bir oyun geliyor. Oyunun adı Hollowbody ve biz burada da ikonik anlarla yarışmaya hazırlanıyoruz. Bu oyunun değeri şu şekildedir: Oyun bağımsız bir grup tarafından geliştirilmiştir ve bu grupta yalnızca bir kişi bulunmaktadır. Yani oyunun tek bir kişi tarafından geliştirildiğini söyleyebiliriz.
 
Headware Games ekibinin geliştirdiği yeni bir oyun karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Başlıkta da görebileceğiniz gibi Silent Hill oyununun yanı sıra Resident Evil gibi yapımlardan da ilham alıyor. Bu noktada bir oyun, farklı oyunlardan ilham alarak bir oyunu ilham kaynağı haline getirebilir. Dolayısıyla bu durum oldukça normal bir şekilde ortaya çıkıyor. Ancak oyunu oyun yapan şeyin kendine has hikayesi ve mekanikleri olduğunu söyleyebiliriz. Elbette her oyun birbirine ilham verebilir ve bu bağlamda kendi içlerinde farklı şeyler başarabilirler. Bu oyunun farklı oyunlardan ilham aldığını rahatlıkla söyleyebiliriz.
 
 
 
Karanlık bir atmosfere sahip olan yapımda 2000’li yıllardan kalma sanat tarzı ve oyun içerikleri yer alıyor. Oyunda ilerledikçe dehşet verici anlarla karşılaşabilir ve kendimizi bir şehrin içinde bulabiliriz. Tıpkı Silent Hill oyununda olduğu gibi bu şehrin solunu ve sağını keşfedebilir, sokaklarına dalabilir, istediğimiz kısmı analiz edebilir ve orada burada bir anda ortaya çıkacak endişe verici unsurlar ve düşmanlarla karşılaşabiliriz.
 
Aynı şekilde elimizdeki sınırlı kaynaklarla bu düşmanlarla savaşabiliriz ve savaşırken düşmanların bize doğru geldiğini görebiliriz. Yine Silent Hill oyununda olduğu gibi bu düşmanları bizden uzak tutmamız gerekiyor çünkü yaklaştıklarında elbette karakterimize zarar verebilirler. Bunun dışında elimizdeki silahlar ve kaynaklarla bu düşmanları ortadan kaldırmaya çalışıyoruz veya geliştiriciye göre bu düşmanlardan kaçabiliyoruz. Yani düşmanlarla istediğimiz şekilde savaşabiliyoruz ya da doğrudan onlardan kaçmaya çalışabiliyoruz. Bu tamamen bize bırakılmıştır. Yani oyunda böyle bir özgürlük var diyebiliriz.
 
 
 
Hollowbody’de ilerledikçe farklı atmosferlere kolaylıkla geçebiliyoruz ancak çoğu zaman kendimizi karanlık ve sisli bir atmosferin içinde buluyoruz. Hayatta kalma odaklı bu yapımda da benzer bulmacalarla karşılaşıyorum ve bulmaca unsurlarını çözmeye çalışırken düşmanlarla kendi mantığımızı kullanarak savaşmaya çalışıyoruz ve elimizdeki kaynakları gerçek anlamda kullanmamız gerekiyor. Oyunda sınırlı kaynaklarla ilerlediğimiz için kaynak yönetimi çok önemli ve bu yönetimle düşmanları alt etmeye çalışıyoruz. Oyunda tıpkı geliştirici grubun belirttiği gibi farklı sonlar bulunuyor ve farklı sonlara ulaşmak için farklı seçimlerle ilerlemeye başlıyoruz. Dolayısıyla oyunda her oyuncunun farklı bir deneyim yaşayabileceğini ve farklı seçimlerle farklı sorulara ulaşabileceğini söyleyebiliriz.
 
Oyunun şu an elimizde bir fragmanı var ve bu fragmanda tabii ki ana karakterimizin de bulunduğunu görebiliyoruz ve ana karakterimizin bir çöp konteynerine doğru ilerlemeye başladığını deneyimleyebiliyoruz. Ayrıca ana karakterimizin çöp konteynerini sağa sola çekmeye çalışması aslında çevresel unsurları kullandığımızın bir göstergesi. Dolayısıyla oyunda bu tür çevresel unsurları kullanarak kendi yolumuzu açmaya çalışıyoruz ve böylece oyunun nasıl bir yapıya sahip olduğunu az çok anlayabiliyoruz.
 
 
 
Fragmanda da görebileceğiniz gibi karanlık ve korkutucu bir ortam bizi bekliyor ve bu sırada düşmanlara karşı silahımızı ateşleyebiliyoruz. Oyun içerisinde karşılaştığımız düşmanları ve yaratıkları yok etmek için çeşitli aksiyonlar alabileceğimiz gibi burada tuhaf yaratıklar ve ölümsüzlerle de karşılaşabiliyoruz.
 
Kısaca özetlemek gerekirse oyun gerçekten ilgi çekici bir yapıyla karşımıza çıkmaya hazırlanıyor ve bu yapı pek çok oyuncunun ve hayran kitlesinin ilgisini çekecek. 2000’li yılların oyun dünyasına geçiş yapmamızı sağlayacak olan bu yapımda bizi farklı sürprizlerin beklediği söyleniyor. Geliştiricinin bize nasıl bir oyun deneyimi sunacağını hep birlikte görelim. Oyunun şu anda tek bir kişi tarafından geliştirildiğini ve bağımsız bir kişi olarak karşımıza çıktığını tekrar belirtmek isterim. Aynı şekilde oyunun Steam sayfası da şu anda açık ve dilerseniz Steam sayfası üzerinden istek listenize ekleyip oyunu bekleyebilirsiniz. Bunun dışında oyunun görsellerine de bu haberden ulaşabilir, ayrıca Steam üzerinden oyunun içeriğine de göz atabilirsiniz.
 
oyun fragmanı
 
 
 
(Headware Games tarafından geliştirilen yeni bir oyunla karşınızdayız. Başlıkta da belirttiğimiz gibi bu oyun büyük ölçüde Silent Hill ve Resident Evil gibi filmlerden ilham alıyor. Bu yapımlardan ilham alan yapım 2000’li yılların projelerine odaklanıyor ve burada bize hayatta kalma korku deneyimini aktarmayı hedefliyoruz.)
 
Super Mario Wonder Emulator ile PC’de 4K/60 FPS Oynanabilecek
 
 
 
Nintendo tarafından biz oyun severlere sunulmayı bekleyen Magnificent Mario serisinin yeni oyununun, Switch konsollarına çıkmadan önce emülatör üzerinden oynandığı ortaya çıktı. Emülatörler bildiğiniz gibi PC platformunda farklı konsollarda oyun oynamamıza yardımcı olan programlardır. Sanal sistem olarak sunulan bu programlarla elbette farklı oyunları deneyebilir, PC platformunda bulunmayan oyunları oynama şansına sahip olabiliriz. Bu bölümde herhangi bir online unsur bulunmuyor, bu şekilde oynayarak sadece oyunu deneyimleyebilir ve bir kenara bırakabiliriz.
 
Bu noktada Super Mario Wonder’ın yayınlanan oynanış görüntülerine bakacak olursak oyunun emülatör üzerinde 4K 60 fps deneyimiyle oynandığını ve bu deneyimin gerçekten PC oyuncularına akıcı bir oynanış sunduğunu görebiliriz. Switch konsollarında yayınlanmaya hazırlanan bu yapımın bazı bölümleri de bu görüntü üzerinden sızdırılıyor, buradan oyunun temel yapısına dair detaylara ulaşabiliyoruz.
 
 
 
Bunun dışında mevcut dönemde bu oyun dışında piyasaya çıkmadan önce emülatörde oynanan birçok yapım bulunmaktadır. Bu nedenle PC platformu aslında konsol oyunları için piyasaya çıkmadan önce veya çıktıktan sonra popüler bir hedef haline gelebilir ve emülatörler burada gerçekten harika bir iş çıkarıyor. Hatta bu noktada Pokemon Brilliant Diamond ve The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom gibi Switch oyunları da piyasaya çıkmadan önce PC platformunda oynanabiliyordu ve yukarıda bahsettiğimiz Magnificent Mario oyunu dışında bu oyunlar da oynanıyordu. PC tarafında oynanabilir.
 
 
 
Bunun dışında Red Dead Redemption, Bayonetta 3, Monster Hunter Rise, Xenoblade Chronicles: Definitive Edition ve Pikmin 4 gibi oyunlar da çıktığı andan itibaren PC tarafında oynanabilir durumdaydı. Dolayısıyla bu yapımlar yani konsol oyunları PC tarafında da geniş yer bulmaya hazırlanıyor. Ancak dediğimiz gibi resmi bir karşılığı yok. Bu emülatörler aracılığıyla bu tarz konsol oyunlarını oynayabilir ve merak ettiğiniz oynanış içeriklerine göz atabilirsiniz.
 
Not:Emülatör oynanış görüntüleri artık kaldırıldı.
 
Marvel’s Spider-Man 2 Çıktı
 
 
 
Sony tarafından yayınlanan ve Insomniac Games tarafından geliştirilen devam filmi Marvel’s Spider-Man 2, 20 Ekim’de yayınlandı. Bildiğiniz gibi oyuncuların ve hayranların merakla beklediği bu yapımda iki farklı Spider-Man karakterini kontrol ediyorsunuz ve elbette kontrol sizde. Bu karakterlerin ilk oyunda Oyunda istediğiniz formdaki karakterler arasında geçiş yapabiliyorsunuz ve bu geçiş herhangi bir yükleme noktası olmadan gerçekleşiyor. Dolayısıyla oyun bu ilginç noktalar ve mekaniklerle birlikte geliyor.
 
Şu an için yalnızca PlayStation 5 konsolları için mevcut olan bu ürünün önümüzdeki yıllarda PC tarafında da piyasaya sürülmesi bekleniyor. Bildiğiniz üzere Sony geçtiğimiz günlerde oyunlarını PC tarafında yayınlamak istediğini açıklamıştı ve artık PC tarafında da konsollara özel pek çok oyun piyasaya sürüldü. Konsol oyunları PC’ye genel prestijiyle ve oyunun çıkışından yaklaşık 2 ila 3 yıl sonra geliyor. Böylece bu yıllardan sonra PlayStation konsoluna çıkan oyunları PC’de de deneyebilirsiniz. Elbette bu politika konsol kullanıcıları tarafından eleştiriliyor ancak PC tarafında olumlu bir etki yarattığını söyleyebiliriz.
 
 
 
Oyuna dönecek olursak büyük beklentilerle piyasaya sürülen Marvel’s Spider-Man 2, ilginç detaylar içeriyor. İlk oyuna göre daha fazla alan ve bölge içeren oyunda haritanın büyüdüğünü görebilir ve bu oyuna yeni bölgelerin dahil olduğunu deneyimleyebiliriz. Bildiğiniz gibi oyunda açık bir dünya bulunuyor ve bu açık dünyada dilediğiniz gibi gezip buradaki örümcek adamınızı ağınız ile kontrol edebiliyorsunuz. Burada aynı şekilde binalara tırmanabiliyor, kendinizi sağa sola atabiliyor, Örümcek Adam ile binaların etrafında dolaşabiliyorsunuz. Bu mekaniklerle birlikte gerçekten eğlenceli bir deneyim yaşayabiliriz.
 
İlk oyuna göre daha fazla mekanik içeren yapıda ilk göze çarpan değişiklik elbette burada iki farklı Spider-Man karakterinin kullanılmış olması ve aynı şekilde iki farklı Spider-Man karakterinin de her birinin kendine ait teknolojisi bulunuyor. yani beceri araçları. Bunun dışında ortak bir ağacın da bulunduğunu ve bu ağaçta yapacağınız iyileştirmelerin her iki karakteri de etkilediğini söyleyebiliriz. Bunun dışında yine süzülme mekaniği ile karşılaşıyoruz ve süzülme mekaniği ile Spider-Man karakterimizle tıpkı bir kuş gibi yüksekten alçaka uçabiliyor ve uzun menzilli bir şekilde bir yerden bir yere ulaşabiliyoruz. Dolayısıyla bu içeriğin oyuna eklenen yeni mekanikler arasında yer aldığını söyleyebiliriz. Bu, oyuncular tarafından oldukça takdir edilen ve ilginç görülen bir mekanik gibi görünüyor.
 
 
 
Bunun dışında tabi ki burada farklı korkunç karakterlerle karşılaşıyoruz ve elbette bu karakterleri ortadan kaldırmak için Spider-Man’in yeteneklerinden faydalanabiliyoruz. Ana hikayeye ve yan görevlere daldığımız, aynı zamanda şehri keşfetmeye başladığımız eğlenceli bir açık dünya macerasının bizi beklediğini söyleyebiliriz. Bizi birçok noktada eğlenceli bir deneyimle buluşturan oyun, yayınlanmadan önceki oynanış süresiyle eleştirilerin odağında yer alırken birçok oyuncu, bu oyunun 20 saat gibi kısa bir sürede tamamlanacağını iddia etti ve bu yapının aslında oldukça kısa olduğunu belirtti. Ancak oyun çıktığı andan itibaren oyunculardan genel olarak olumlu eleştiriler aldı ve bu bağlamda sadece ana hikayeyi takip ettiğiniz takdirde 25 saatlik bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Bunun dışında elbette yan görevlere de dalacak olursanız oyun aslında uzun bir oynanış süresiyle birlikte geliyor ve yaklaşık 40 saatlik bir tecrübeyle oynayıp bitirebiliyoruz. Dolayısıyla bu sürenin oyunu oynama tarzınıza göre değiştiğini söyleyebilir ve buradaki yorumlar kısmında kendi deneyiminizi dilediğiniz gibi aktarabilirsiniz.
 
 
 
Kısaca özetlemek gerekirse oyun, çıkışıyla birlikte oyuncuların beğenisine sunuldu ve şu anda PlayStation 5 konsolunda 1500 Türk lirasından satışa sunuluyor. Eğer konsolunuz varsa bu oyunu deneyimleyebilir, bir yandan diğer platform kullanıcıları da bekliyor ya da oynanış görüntülerini YouTube ya da diğer platformlardan izleyebilirsiniz.
 
Sam Lake: Alan Wake 2’nin Ücretsiz DLC’si Çok İlginç Olacak
 
 
 
Alan Wake 2’nin kreatif direktörü Sam Lake, bu hafta yeni açıklamalarda bulunarak, yakın zamanda çıkacak olan kaygı odaklı hayatta kalma nişancı oyunu Alan Wake 2 için bizlere yeni detaylar verdi. 27 Ekim’de biz oyun severlerin beğenisine sunulmaya hazırlanan bu yapımın ücretsiz ek paketlerinden bahsederek, bu ek paketlerin gerçekten oyuncuların ilgisini çekeceğini belirtti.
 
Elbette Sam Lake’in açıklamaları bununla sınırlı kalmadı, çıkış sonrasında oyuna dahil edilecek ücretsiz ek paketlerden de bahsetti. Bu arada oyunun ek paketlerinin hem ücretli hem de ücretsiz olacağını belirterek, bu ek paketler hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için ilerleyen zamanlarda beklememiz gerektiğini vurguladı. Daha önce 17 Ekim’de çıkması planlanan oyunun artık 27 Ekim’de çıkacağı söylenebilir ve aynı şekilde hem PC platformunda hem de yeni nesil konsollarda yayınlanmaya hazırlanıyor. PlayStation 5 ve Xbox Serisi olarak.
 
 
 
Oyunun ek paketlerindeki detaylara baktığımızda hem oyuncuların ilgisini çekecek içeriklerin bulunduğunu hem de ana hikayenin bu genişletmelerle bağlantılı olduğunu görebileceğiz. Night Springs ve Lake House olarak adlandırılan bu genişletmeler ile çok değerli anlar yaşanacak ve bu iki ek paket oyunculara ücretsiz olarak sunulacak. Bunun dışında ek fiyatlı paketlerin de gelmesi bekleniyor ve ana hikayeye bağlanacak çeşitli yan içeriklerin de bizlere sunulması planlanıyor.
 
27 Ekim’de yayınlanmaya hazırlanan oyun, kuzeybatı Pasifik yakasındaki küçük bir kasabada geçiyor ve burada cinayet mahalline doğru gerçek adımlar atmaya çalışıyoruz. Oyunda iki farklı gerçeklik mevcut ve burada iki farklı karakterle ilerleyebiliyoruz. Bu bölümde FBI casusu Saga Anderson cinayetleri araştırmaya başlıyor ve oyunun isminden de bildiğiniz üzere rüya dünyasında sıkışıp kalan Alan Wake ile ilerlemeye başlıyoruz. Bu kısımda çözülmesi gereken pek çok detay var ve bir yandan korkarken bir yandan da çevredeki unsurları araştırmaya başlıyoruz ve buradaki o gergin atmosferi hissetmeye başlıyoruz.
 
 
 
İki farklı karakter ile ilerlemeye çalıştığımız oyunda karanlık bir atmosfer bizi bekliyor ve bu karanlık atmosferde yolumuzu bulmak için el fenerleri ve aydınlatmaları kullanabiliyoruz. Kendinizi karanlık bir hikayenin içinde bulacağınız oyunda FBI casusu ile ilerleyeceğimiz ve burada güçlü olaylarla birlikte yer almaya başladığımız bölümlerde daha profesyonel çatışma anları bizi bekliyor. Burada Saga isimli karakterin Eebette hikayesinin bir kabusa dönüştüğünü görebiliyoruz ve burada ruh sağlığımızı korumak için elimizden geleni yapmaya başlıyoruz. Klasik kaygı unsurlarının yer aldığı yapımda bir yandan önümüze aniden çıkan yaratıkları alt etmeye çalışırken bir yandan da kendi yolumuzu çizerek çevre unsurlarını araştırmaya başlıyoruz.
 
İki farklı karaktere sahip bir yapımda iki farklı gerçeklik var ve bu iki farklı gerçeklik aslında bir yerlerde birbirine bağlı, bunun dışında birbirini taklit eden bir yapıyla da karşılaşabiliyoruz. Burada yaptığımız her hareket iki farklı karakterin dünyasını etkiliyor ve aslında içinde bulunduğumuz dünyanın nasıl etkilendiğini bizzat deneyimleyebiliyoruz. Bu nedenle oyunda doğru ve düzgün hareket etmemiz gerekiyor ve yaptığınız hareketlerin doğru olduğundan emin olmamız gerekiyor.
 
 
 
Elbette oyunda öne çıkan çeşitli silahlar ve yan araçlar mevcut. Bu araçlar arasında işaret fişekleri, ilk yardım çantaları, ağrı kesiciler ve daha fazlası bulunur. Elbette oyun içinde kullanabileceğimiz bu araçlarla yolumuzu aydınlatmaya çalışıyoruz aynı zamanda karakterimizin sağlığının düşük olduğu durumlarda ilk yardım çantaları ve cam paketlerle sağlığınızı arttırabiliyoruz. Hayatta kalma paketlerinin bulunduğu alanda ilerledikçe sol ve sağı dikkatlice keşfetmeniz gerekiyor ve sınırlı kaynaklarla ilerlediğimiz için çok önemli olan çevre unsurlarını burada kullanmamız gerekiyor.
 
Kısaca özetlemek gerekirse oyunun iki farklı ücretsiz ek paketi yakın gelecekte yayınlanmaya hazırlanıyor ve aynı zamanda oyun 27 Ekim’de biz oyun severlerin beğenisine sunulmayı bekliyor. Elbette 2 ücretsiz ek pakette neler olacağını bilmiyoruz ancak geliştirici ekip Sam Lake’e göre bu ek paketlerin ana hikayeye bağlanacak öğeler ve gerçekten de hikayeyi birbirine bağlayacak içerikler içerdiği söyleniyor. oyuncular oyuna. Bakalım oyun çıktığında bu ek paketler ve oyun bize nasıl bir deneyim sunacak.
 
Lies of P’den Büyük Başarı: Satışlar 1 Milyona Ulaştı!
 
 
 
Yayıncı Neowiz ve geliştirici Round8 Studio tarafından oyunculara sunulan ruh benzeri aksiyon rol yapma oyunu Lies of P, bu hafta büyük bir başarıya imza attı. Geçtiğimiz günlerde piyasaya sürülen bu oyun, karanlık bir atmosfere sahip ve gerçekten güçlü bir rol yapma deneyimi bizlere aktarılıyor. Bu bağlamda oyunculardan tam not alarak 1 milyon satışa ulaşarak gerçekten büyük bir dönüm noktasıyla karşımıza çıkıyor.
 
Lies of P, bir aydan kısa bir sürede 1 milyon satış rakamına ulaştı ve gruplar arasında aslında bu başarıdan dolayı kendilerini tebrik ediyorlar ve bu durumdan gurur duyuyorlar. Gruptan yapılan açıklamaya göre oyundan gerçekten memnun olduklarını ve böyle bir yapıyı oyunculara sunmaktan mutluluk duyduklarını vurguluyorlar. Bunun dışında grup resmi açıklamalarda bulunuyor.
 
 
 
Ekipler bu başarı için çeşitli açıklamalar yapıyor ve bu bağlamda şunları belirtiyor: “Lies of P için bu inanılmaz dönüm noktası, Kore konsol oyunlarının küresel potansiyelini kanıtlıyor. Lies of P projesi Neowiz ve Round8 Studio için zorlu bir yolculuktu ve biz de Bu oyunla birlikte başardıklarımızdan gurur duyuyoruz.”
 
Birlikte zorlu düşmanlarla karşılaştığımız ve karakterimizin yetenekleriyle bu düşmanları yenmeye başladığımız yapımda Pinokyo karakteri olarak yer alıyoruz ve oyunda bu Pinokyo karakterini geliştirebildiğimiz gibi karakterimizi farklı ekipmanlarla da donatabiliyoruz. Bildiğiniz gibi Souls benzeri oyunlarda irili ufaklı düşmanlarla karşılaşıyoruz ve bu irili ufaklı düşmanların dışında elbette boss savaşlarıyla da karşılaşabiliyoruz. Bu patron Diğer düşmanlara karşı daha güçlü bir savaş deneyimi sağlıyor ve burada yaptığımız atılımlar oldukça değerli. Çünkü yapacağımız tek bir hamle burada çok büyük bir kayba neden olabilir. Dolayısıyla burada sıradan düşmanlara karşı yapacağımız hamlelere iki kat daha fazla dikkat etmemiz gerekiyor.
 
 
 
İlginç detaylar ve karanlık bir atmosferle karşımıza çıkan oyunda Pinokyo karakterimizin seçimleri de oldukça önemli. Çünkü burada yapacağımız seçimler gerçekten oyunun dünyasını etkileyebiliyor ve buradaki değişimi karşılaştığımız karakterlerle de görebiliyoruz. Oyunda yaptığımız seçimler ve verdiğimiz kararlar hem karakterimizi büyük ölçüde etkiliyor hem de karşınızdaki karakterleri etkileyebiliyor. Bu nedenle geliştirici grup bu konuya büyük önem verdi.
 
Son olarak oyundaki bazı ekipmanları birleştirip aralarında çeşitli sinerjiler yaratabileceğinizi de belirtmemiz gerekiyor. Bu sayede oyundaki Pinokyo karakteri ile farklı geliştirmeler yapıp, ekipman iyileştirmeleri ile buradaki yerimizi alabilir ve ayrıca buradaki düşmanları ortadan kaldırmak için elimizden geleni yapabiliriz. Aslında oyunun özünde karşılaştığımız düşmanları ortadan kaldırmak gibi temel bir hedefimiz var ve bunu oyun içerisinde gerçekleştirmeye çalışıyoruz.
 
 
 
19 Eylül’de piyasaya sürülen oyun şu anda PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, PC (Steam ve Microsoft Store aracılığıyla) ve Mac için Mac App Store aracılığıyla edinilebilir. Şu anda Xbox Game Pass hizmetinde de mevcuttur.
 
Peki bu oyunu denediniz mi? Oyunu nasıl buldunuz? Bunları bölümde belirleyip niyetinizi dilediğiniz gibi iletebilirsiniz.
 
Bu haftanın öne çıkan haberlerinin ilk bölümünü bu şekilde tamamlıyoruz ve yarın yeni bir liste oluşturulacağını söyleyebiliriz. Burada elbette birkaç haberin dışında önemli haberler de var ve yarın bu haberlere de yer vermeyi planlıyoruz. Öne çıkan haberlerle ilgili eklemek istediğiniz ve niyetinizi paylaştığınız bir şey varsa bunları yorum kısmında belirtebilir, dilediğiniz gibi bilgi verebilirsiniz. .

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gerçek ve kaliteli istanbul eskort bayanları
-
Başa dön tuşu
escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
adalar escort
arnavutköy escort
ataşehir escort
avcılar escort
bağcılar escort
bahçelievler escort
bakırköy escort
başakşehir escort
bayrampaşa escort
beşiktaş escort
beykoz escort
beylikdüzü escort
beyoğlu escort
büyükçekmece escort
çatalca escort
çekmeköy escort
esenler escort
esenyurt escort
eyüp escort
fatih escort
gaziosmanpaşa escort
güngören escort
kadıköy escort
kağıthane escort
kartal escort
küçükçekmece escort
maltepe escort
pendik escort
sancaktepe escort
sarıyer escort
şile escort
silivri escort
şişli escort
sultanbeyli escort
sultangazi escort
tuzla escort
ümraniye escort
üsküdar escort
zeytinburnu escort
istanbul escort